tirsdag 28. februar 2017

Mean girls - hysterisk og spennende


Den dramatiske komedien «Mean girls» omhandler jenta Cady Heron som ble oppdratt i bushen i Afrika og som på dette tidspunktet har flyttet til Amerika, og må tilpasse seg heretter. Filmen bygger på vennskap, forelskelse og sosial status, og inneholder en rekke konflikter og morsomheter som skaper liv og spenning for publikum. Filmen ble gitt ut i 2004, og har siden tatt publikum med sjarm.
Filmen er humoristisk, samtidig som det blir formidlet viktige budskap som spesielt ungdom i alderen 10-16 bør ta med seg videre. Filmen er absolutt til å anbefale, og produksjonen har virkelig gjort en formidabel jobb under hele prosessen. Skuespillerne passer perfekt til rollene sine, og spesielt må jeg si hovedrollen som spilles av Lindsay Lohan utpeker seg. Skuespilleren skaper følelser og engasjement ved bruk av kroppsspråket sitt, og tydeliggjør budskap ved bruk av denne formidlingsevnen. Bruken av musikk, klipping og lydeffekter bygger selve filmen, og gjør det hele hysterisk og spennende. Fin og jevn klipperytme som ikke tar fokuset bort fra selve handlingen, hvor også musikken og lydeffektene er med på å ferdiggjøre produktet.

«Mean girls» får terningkast 5 grunnet morsomme, dramatiske scener som engasjerer publikum. Litt rotete innimellom, men alt i alt en film som er bygd opp av godt innhold og bra redigering. Filmen er en perfekt familiefilm, men vil hovedsakelig relatere seg til jenter i aldergruppen 10-16 år.
 
-Ida

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar